Over ons

Marcel is het organiseren van trainingen en toertochten niet vreemd. Voor diverse bedrijven en motorclubs organiseert hij sinds 2000 toertochten op de motor, die middels Garmin GPS en een routeboek kunnen worden gereden.

Als fotograaf heeft hij er blijk van gegeven zeer exclusieve foto's te kunnen maken

Marcel van deelnemende motorrijders.


Tijdens de Moto Sportivo trainingen worden actiefoto's gemaakt als herinnering aan de gezellige en vooral leerzame weekenden.

Door Marcel's technische kennis (beroepsmatig) kan hij helpen bij het vinden van oplossingen in geval van calamiteiten tijdens de training of toertocht.

 

Na enige tijd te hebben samengewerkt met een branchegenoot is besloten om met eigen inzichten Moto Sportivo voort te zetten. Met Moto Sportivo pretenderen wij ook oog te hebben voor iedere motorrijder.

Moto Sportivo wordt ondersteund door een team van gecertificeerde instructeurs. Zij hebben ervaring in het geven van rij-instructie en hebben vaak een beroepsmatige achtergrond als motorrijder.

 

Met zorg is een hotel uitgekozen qua sfeer en mooie ligging in een bosrijke omgeving.
Er zijn goede kamers allen met balkon. De gastvrijheid en de gezelligheid die er heerst in het hotel, is fantastisch.

 

Uit ervaring weten wij dat een weekend rijvaardigheidstraining, dan wel een toertocht, borg staat voor een grote mate van saamhorigheid, gezelligheid en sfeer. In combinatie met onze grootste hobby, het motorrijden, is dat een bijna ongeƫvenaarde ervaring.

Marcel en natuurlijk de instructeurs hopen dan ook om een gezellig en leerzaam weekend met u te kunnen doorbrengen.

 

Tot ziens bij Moto Sportivo!