Motorreizen

Sinds 2014 biedt Moto Sportivo ook motorreizen aan.

Wij kennen de gebieden en kunnen u daarom een goed georganiseerde reis met de mooiste routes in het gebied aanbieden.
Daarbij is er een keuze of je een individuele reis of een groepsreis wilt boeken.

Groepsreizen:
De groepsreizen bieden we aan omdat we begrijpen dat niet iedereen deel wil nemen aan een rijvaardigheidstraining maar wel wil genieten van de gezelligheid met andere motorrijders in het hotel en van de mooie motorroutes die Moto Sportivo heeft uitgezet.
Deze reizen vinden altijd doorgang omdat deze tegelijkertijd plaats vinden met de bergtrainingen en de hotelkamers hiervoor gereserveerd zijn bij het hotel.
Tijdens de groepsreizen is er altijd iemand aanwezig. Er wordt op een vast punt gestart met de groepsreis alwaar je andere deelnemers ontmoet. Er is geen verplichting om in een groep te rijden. Zelf besluit je of je met anderen of dat je de reis individueel wilt rijden, of dat nu is met de motor, trike of cabrio.
Onderweg kom je andere deelnemers weer tegen tijdens pauzes en bij lunchlocaties of aan het eind van de dag in het hotel waar we gezamenlijk dineren. Op de voorgaande dag wordt in het hotel de route van de volgende dag besproken.

Individuele reizen:
De individuele reizen kunnen het gehele jaar geboekt worden of u nu met de motor, trike, cabrio of normale gezinsauto rijdt.
Er is keuze uit meerdere gebieden en keuze uit week, weekend of midweek reizen.
De reizen die aangeboden worden zijn 3-daagse, 4-daagse en 7 daagse reizen.
Voor alle reizen zijn de vertrekdagen vastgesteld maar hier kan in overleg van afgeweken worden en natuurlijk wel afhankelijk van de beschikbaarheid in het hotel.

De reizen naar Duitsland beginnen op een vaste locatie dicht bij de grens en de toertochten in de Dolomieten in Italië, Oostenrijk en Frankrijk starten vanaf het hotel.
Houdt u dus rekening met een dag aanrijden en kosten voor een eventuele voor- of na overnachting bij de 7 daagse reizen.
Het voordeel van een individuele reis is dat u geheel zelf bepaald hoe laat u vertrekt, wanneer u stopt om iets te bezichtigen of om een lunch te nuttigen.
In het hotel geniet u 's avonds van een uitstekend diner waarbij u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

De individuele en groepsreizen kunnen met partner, alleen, met de motorclub, vereniging, familie of met vrienden geboekt worden.
Is begeleiding gewenst tijdens de motorreis dan is dit mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.
Neem hiervoor contact met ons op via email of telefoonnummer 075-8800068.

Stalling motor:
Alle hotels hebben een eigen parkeerterrein en diverse hotels hebben garageboxen beschikbaar voor het stallen van de motor.

De routes:
De routes worden standaard aangeleverd in een Garmin GPS-bestand.
Voor diverse routes is deze ook te verkrijgen voor Tomtom navigatiesystemen.
En mocht je niet in het bezit zijn van een navigatiesysteem dan wordt een uitgebreide routebeschrijving op papier, netjes aangeduid met de kilometerstanden bij de afslagen aangeleverd bij aanvang of voorafgaand van de motorreis.

Hulp bij het organiseren van een motorreis:
Wilt u iets (voor een groep, motorclub, vriendenclub, vereniging) organiseren maar weet niet waar de reis heen gaat of u heeft geen motorroutes, neem gerust contact op met Moto Sportivo.
Er is van alles bespreekbaar zoals wensen in te rijden gebied, bestemming, lengte en duur van de toertochten, het hotel, rijvaardigheidstraining enz.
Prijzen zijn op aanvraag (afhankelijk van aantal deelnemende personen, wensen toertocht/motorreis, gebied en hotel).
I.v.m. het organiseren, regelen van hotel, het maken van routes etc. is tijdig kenbaar maken van de activiteit gewenst.

Rijvaardigheidstraining:
Heeft u nog geen ervaring met het rijden in bergachtige gebieden, kijk dan eens naar één van onze rijvaardigheidstrainingen gegeven door een WRM gecertificeerd instructeur.
Wilt u meer informatie, graag beantwoorden wij uw vraag via info@moto-sportivo.nl of telefonisch 075-8800068.
We zien u graag bij één van onze motorreizen.

 

Ga naar Groepsreizen

Ga naar Individuele reizen

Ga naar het inschrijfformulier