Duitsland

BERGTRAINING EIFEL

3/4-daagse training

Lang gestrekte wegen door prachtige bosgebieden en zeer afwisselend bochtenwerk karakteriseren deze trainingsreis door de Eifel.

We rijden over de mooie wegen in de Vulkaaneifel naar de fantastische bochten bij Piesport en steken de Moezel over om door de bosrijke gebieden door de Hunsrück te rijden.
De Eifel is het ideale gebied voor rijvaardigheidstrainingen!

Tijdens de rijvaardigheidstraining worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Bochtentechniek (korte bochten, lange bochten, haarspeldbochten en onoverzichtelijke bochten)
  • Kijktechnieken
  • Rijtechnieken o.a. zithouding en tractie
  • Diverse stuurtechnieken
  • Remtechnieken
  • Verkeersveiligheid zoals verkeersinzichten en lezen van de weg

3- en 4-daagse bergtrainingen Eifel, Duitsland

April 2020

Mei 2020

Deze reizen zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen, echter is het nog nooit voorgekomen dat een motortraining naar de Eifel geannuleerd is.

Inclusief:
2/3 overnachtingen op basis
van Half Pension
Training in Duitsland

* Duopassagiers en meereizende partners en kennissen die niet aan de training deelnemen € 100,00 (3-daagse reis) of € 150,00 korting (4-daagse reis)

Programma 3 dagen bergtraining

Er wordt verzameld en gestart met de training om 9:00 uur in Venlo alwaar de deelnemers verdeeld worden over de instructeurs.
Bij de koffie/lunchstop wordt er nog eens gekeken naar (het niveau van) de groepsindeling en wordt iedereen in de juiste groep ingedeeld. Hierdoor wordt voorkomen dat het idee ontstaat in een treintje te moeten rijden als er iemand van een lager niveau in de groep zit of dat je het idee krijgt boven je macht te rijden als de groep te snel gaat voor jou.
Hunsrücktoer:
Deze dag rijden we door de Vulkaaneifel en de Hunsrück.
Lang gestrekte wegen door bosrijk gebied en bochtenwerk wisselen elkaar af. Voor de kenners: we rijden over de mooie wegen in de Vulkaaneifel naar de fantastische bochten bij Piesport! Hier vandaan steken we de Moezel over en rijden door bosrijk gebied door de Hunsrück. Aan het einde van deze dag wacht ons in het hotel een 4-gangen diner.
of
Moezeltoer:
Deze dag wordt de tocht verreden door de Hunsrück en de Vulkaaneifel. We rijden hier door het gebied dat gesplitst wordt door rivier de Moezel. Een diversiteit aan wegen: lange bochten, haarspeldbochten, kleine weggetjes, maar bovendien de fantastische slingerweg bij Bruttig Fankel, de Valwigerberg voor de korte bochten en het mooie uitzicht, Longkamp enz. De ideale omgeving voor onze rijvaardigheidstraining.
’s Avonds in het hotel wacht ons een 4-gangen diner.
Deze dag rijden we weer huiswaarts via een mooie tocht door de Eifel omhoog naar Nederland alwaar we aan het eind van de middag aankomen. Diverse wegen met lange en korte bochten wisselen elkaar weer af. Aan het eind van de training is er een korte nabespreking en wordt het certificaat uitgereikt. Na het nuttigen van een drankje, ijsje of een maaltijd keert iedereen weer huiswaarts.

Programma 4 dagen bergtraining

Er wordt verzameld en gestart met de training om 9:00 uur in Venlo alwaar de deelnemers verdeeld worden over de instructeurs.
Bij de koffie/lunchstop wordt er nog eens gekeken naar (het niveau van) de groepsindeling en wordt iedereen in de juiste groep ingedeeld. Hierdoor wordt voorkomen dat het idee ontstaat in een treintje te moeten rijden als er iemand van een lager niveau in de groep zit of dat je het idee krijgt boven je macht te rijden als de groep te snel gaat voor jou.

Hunsrücktoer: We rijden vandaag door de Vulkaaneifel en de over de Hunsrück. Lang gestrekte wegen door bosrijk gebied en bochtenwerk wisselen elkaar af. Voor de kenners: we rijden over de mooie wegen in de Vulkaaneifel naar de fantastische bochten bij Piesport! Hier vandaan steken we de Moezel over en rijden door bosrijk gebied door de Hunsrück. Aan het einde van deze dag wacht ons in het hotel een 4-gangen diner. of Moezeltoer: Deze dag wordt de tocht verreden door de Hunsrück en de Vulkaaneifel. We rijden hier door het gebied dat gesplitst wordt door rivier de Moezel. Een diversiteit aan wegen: lange bochten, haarspeldbochten, kleine weggetjes, maar bovendien de fantastische slingerweg bij Bruttig Fankel, de Valwigerberg voor de korte bochten en het mooie uitzicht, Longkamp enz. De ideale omgeving voor onze rijvaardigheidstraining. ’s Avonds in het hotel wacht ons een 4-gangen diner.

Tijdens deze tocht wordt de 3 landen tocht verreden door Duitsland, België en Luxemburg. ’s Avonds in het hotel wacht ons een 4-gangen diner.

Na een paar fantastische dagen rijden we weer huiswaarts via een mooie tocht door de Eifel omhoog naar Nederland alwaar we aan het eind van de middag aankomen. Diverse wegen met lange en korte bochten wisselen elkaar weer af. Aan het eind van de training is er een korte nabespreking en wordt het certificaat uitgereikt. Na het nuttigen van een drankje, ijsje of een maaltijd keert iedereen weer huiswaarts.

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen en wij de prijs betaalbaar willen houden wordt er gereden met minimaal 4 en maximaal 6 cursisten per instructeur.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt i.v.m. reservering van de hotelkamers. Wil je graag mee met deze bergtraining schrijf je dan spoedig in.

Duitsland

“De Eifel heeft een diversiteit aan wegen: lange bochten, haarspeldbochten, kleine weggetjes, maar bovendien de fantastische slingerweg bij Bruttig Fankel, de Valwigerberg voor de korte bochten en het mooie uitzicht. De ideale omgeving voor onze rijvaardigheidstraining! “

Gerolstein

Hotel in de Eifel

We verblijven in het hotel op basis van half pension (ontbijt en een meer dan uitstekend diner) alwaar je na een heerlijke motorrit kan afkoelen en ontspannen in een heerlijk zwembad met Sauna.

Voor stalling van de motoren zijn er een aantal afgesloten garageboxen beschikbaar.

Perfectioneer je bochtentechniek in een fenomenale omgeving

Pin It on Pinterest

Share This