In binnen- en buitenland

Motor Toertochten

27 t/m 29 april 2019

Motor toertocht door de Eifel

All. inclusief bikers weekend Eifel.
Lang gestrekte wegen door bosrijk gebied en bochtenwerk wisselen elkaar af. Voor de kenners: we rijden over de mooie wegen in de Vulkaaneifel naar de fantastische bochten bij Piesport! Hier vandaan steken we de Moezel over en rijden door de bosrijke gebieden door de Hunsrück.

Toertochten

Onze motortoertochten worden onder begeleiding gereden door een voorrijder. Alle motorrijders kunnen deelnemen, of je nu met een sportieve, toer, oud, jong of classice motor rijdt, iedereen is van harte welkom. Deze toertochten zijn ook geschikt voor motoren met zijspan of trikes of quads.

Gereden Toertochten

zondag 26 augustus 2018

Rock ’n Roll motortoer door Noord-Holland

Uiteraard ben je van harte welkom in Akersloot waar je kunt genieten van een groot aantal oldtimers die staan te pronken in de oude kern van Akersloot en swingen op de muziek in de grote tent.
Prachtige Amerikaanse bakken, Cadillac ´s, Ford Thunderbirds, Mustangs en oerdegelijk Europese oldtimers zullen glimmend staan te ronken voor alle liefhebbers. Je waant je even in vervlogen tijden, stiekem zul je even wegdromen van de Route 66 met alleen maar het geluid van de motor en Elvis Presley op de radio. Wij zien je graag op 26 augustus 2018 in Akersloot!

Pin It on Pinterest

Share This