Individuele en groeps

Motorreizen

Goed georganiseerde reizen met de mooiste routes

Groepsreizen

De groepsreizen bieden we aan omdat we begrijpen dat niet iedereen deel wil nemen aan een rijvaardigheidstraining maar wel wil genieten van de gezelligheid met andere motorrijders in het hotel en van de mooie motorroutes die Moto Sportivo heeft uitgezet.

Deze reizen vinden altijd doorgang omdat deze tegelijkertijd plaats vinden met de bergtrainingen en de hotelkamers hiervoor gereserveerd zijn bij het hotel.

Tijdens de groepsreizen is er altijd iemand aanwezig. Er wordt op een vast punt gestart met de groepsreis alwaar je andere deelnemers ontmoet. Er is geen verplichting om in een groep te rijden. Zelf besluit je of je samen met anderen of individueel wil rijden, of dat nu met de motor, trike of cabrio is.
Onderweg kom je andere deelnemers weer tegen tijdens pauzes en bij lunchlocaties of aan het eind van de dag in het hotel waar we gezamenlijk dineren. Elke dag wordt in het hotel de route van de volgende dag besproken.

Individuele reizen

De individuele reizen kunnen het gehele jaar geboekt worden of je nu met de motor, trike, cabrio of normale gezinsauto rijdt.
Er is uitgebreide keuze uit verschillende gebieden en uit week-, weekend- of midweekreizen. De reizen die aangeboden worden zijn 3-daagse, 4-daagse en 7-daagse reizen. Voor alle reizen zijn de vertrekdagen vastgesteld maar hier kan in overleg van afgeweken worden, afhankelijk van de beschikbaarheid in het hotel.
De reizen naar Duitsland beginnen op een vaste locatie dicht bij de grens en de toertochten in de Dolomieten in Italië, in Oostenrijk en in Frankrijk starten vanaf het hotel. Houd dus rekening met een dag aanrijden en de eventuele kosten voor een voor- of na overnachting bij de 7-daagse reizen.

Het voordeel van een individuele reis is dat je geheel zelf bepaalt hoe laat je vertrekt, wanneer je stopt om iets te bezichtigen of om een lunch te nuttigen. In het hotel geniet je ’s avonds van een uitstekend diner waarbij je een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

De individuele en groepsreizen kunnen met partner, alleen, met de motorclub, vereniging, familie of met vrienden geboekt worden.
Is begeleiding gewenst tijdens de motorreis dan is dit mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.
Neem hiervoor contact met ons op.

Prijsinformatie

Groepsreizen

Individuele Reizen

Deze reizen zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen

Inclusief:
2/3 overnachtingen op basis
van Half Pension
Training in Duitsland

* Duopassagiers en meereizende partners en kennissen die niet aan de training deelnemen € 100,00 (3-daagse reis) of € 150,00 korting (4-daagse reis)

Stalling motor

Alle hotels hebben een eigen parkeerterrein en diverse hotels hebben garageboxen beschikbaar voor het stallen van de motor.

De routes

De routes worden standaard aangeleverd in een Garmin GPS-bestand.
Voor diverse routes is deze ook te verkrijgen voor Tomtom navigatiesystemen.
En mocht je niet in het bezit zijn van een navigatiesysteem dan wordt een uitgebreide routebeschrijving op papier, netjes aangeduid met de kilometerstanden bij de afslagen aangeleverd bij aanvang of voorafgaand van de motorreis.

Hulp bij het organiseren van een motorreis

Wil je iets (voor een groep, motorclub, vriendenclub, vereniging) organiseren maar weet je niet waar de reis heen gaat of heb je geen motorroutes, neem gerust contact op met Moto Sportivo.
Er is van alles bespreekbaar zoals wensen voor het te rijden gebied, de bestemming, de lengte en duur van de toertochten, het hotel, een rijvaardigheidstraining enz.
Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemende personen, wensen toertocht/motorreis, gebied en hotel.
I.v.m. het organiseren, regelen van hotel, het maken van routes etc. is tijdig kenbaar maken van de activiteit gewenst.

Rijvaardigheidstraining

Heb je nog geen ervaring met het rijden in bergachtige gebieden, kijk dan eens naar één van onze rijvaardigheidstrainingen gegeven door een WRM gecertificeerd instructeur.

Meer informatie over onze reizen ?

We zien u graag bij één van onze motorreizen!

Pin It on Pinterest

Share This