Over ons

Moto Sportivo

Voor iedere motorrijder

Bochtentrainingen – Bergtrainingen – Motorreizen

Marcel is het organiseren van trainingen en toertochten niet vreemd. Voor diverse bedrijven en motorclubs heeft hij sinds 2000 diverse toertochten op de motor georganiseerd, die middels Garmin GPS en een routeboek kunnen worden gereden.
Sinds het bestaan van Moto Sportivo in 2008 heeft hij en de instructeurs dit gebracht tot wat Moto Sportivo nu is. Vele deelnemers hebben een fantastische trainingen gekregen en zien ze vaker terug.

Als fotograaf heeft hij er blijk van gegeven zeer exclusieve foto’s te kunnen maken van deelnemende motorrijders. Tijdens de Moto Sportivo trainingen worden actiefoto’s gemaakt als herinnering aan de gezellige en vooral leerzame weekenden.

Door Marcel’s (beroepsmatige) technische kennis kan hij helpen bij het vinden van oplossingen in geval van pech en calamiteiten tijdens de training of toertocht.
Met Moto Sportivo pretenderen wij oog te hebben voor iedere motorrijder.
Marcel en natuurlijk de instructeurs hopen dan ook om een gezellig en leerzame dag / weekend of week met u te kunnen doorbrengen.

Tot ziens bij Moto Sportivo!

op aanvraag

Wij verzorgen op verzoek van uw bedrijf, motorclub, vereniging, vriendenclub etc. meerdaagse en/of weekend motorreizen en toertochten met of zonder begeleiding en Bergtrainingen met een gediplomeerde KNMV gecertificeerde instructeurs.
Wilt u iets organiseren op motorgebied neem gerust contact op met Moto Sportivo. Er is van alles bespreekbaar: wensen in te rijden gebied, bestemming, lengte en duur van de toertocht en het hotel.

Onze

Instructeurs

Sinds 1 juni 2014 is de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM) gewijzigd. In deze wet WRM wordt bepaald dat iedereen die rijonderricht / rijinstructie geeft verplicht is om in het bezit te zijn van een geldig WRM certificaat voor het geven van rijonderricht of rijinstructie tijdens voortgezette rijopleidingen voor motorrijders en voortgezette rijvaardigheidstrainingen.
Moto Sportivo onderscheidt zich vanaf 2014 t.o.v. veel andere aanbieders die voortgezette rijopleidingen aanbieden door alleen nog maar samen te werken met gecertificeerde instructeurs.
Alle instructeurs die bij Moto Sportivo rijvaardigheidstrainingen geven hebben een WRM certificaat en bijna alle instructeurs hebben naast hun opleiding een aanvullende opleiding en/of trainingen gevolgd. Zij zijn zeer ervaren en door ons met zorg geselecteerd.

Moto Sportivo Motortrainingen

Een weekend rijvaardigheidstraining, dan wel een toertocht, staat borg voor een grote mate van saamhorigheid, gezelligheid en sfeer. In combinatie met onze grootste hobby, het motorrijden, is dat een bijna ongeëvenaarde ervaring.

Pin It on Pinterest

Share This